Termeni si conditii

Dorim sa va oferim o experienta de neuitat astfel ca am stabilit citeva reguli de care va rugam sa tineti cont inainte, in timpul si dupa sejurul dumneavoastra.

Termenii si conditiile urmatoare se aplica direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru, e-mail si telefon pentru efectuarea unei rezervări, confirmati ca ati citit, inteles si ati fost de acord cu toti termenii si conditiile precizate aici.

Continutul acestor pagini este in proprietatea si operat de catre Vila Cotroceni SRL si este furnizat doar pentru uzul dumneavoastra personal. Va oferim informatii despre apartamentele noastre cu serviciile furnizate. Transmitand cererea de rezervare prin email sau telefon, urmata de confirmarea prin email din partea noastra, intrati intr-o relatie contractuala cu Vila Cotroceni SRL, legala din punct de vedere juridic.

Confidentialitate

Vila Cotroceni foloseste standarde etice si morale inalte, respectindu-va intimitatea. Cu exceptia cazurilor in care legea va cere divulgarea in orice jurisdictie relevanta, nu vom divulga informatiile personale unor terte parti fara consimtamantul dumneavoastra.

Anulare / rezervare

Efectuand o rezervare, acceptati si sunteti de acord cu conditiile de anulare/ neprezentare si cu alti termeni suplimentari mentionati care se pot aplica rezervarii sau pe durata sejurului dumneavoastra, inclusiv pentru serviciile executate şi produsele oferite de catre Vila Cotroceni.

Pentru a anula o rezervare fara penalizare se va comunica in scris cu minim 3 zile inainte la booking@vilacotroceni.ro.

Recomandăm să cititi cu atentie conditiile de anulare / neprezentare, anterior efectuarii rezervarii.

Notificare pentru utilizatori

Accesand formularul de cerere de rezervare prin care va transmiteti datele personale in vederea efectuarii unei cereri de disponibilitate, declarati că sunteti de acord cu urmatoarele:

  • ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate si prelucrate de catre Vila Cotroceni
  • ca datele personale să fie utilizate pe o perioadă nedeterminata in vederea unor contactari ulterioare
  • sa primiti din partea Vila Cotroceni diverse oferte sau newsletter cu pachetele speciale

Modalităti de plata

Cartile de credit sunt acceptate (Mastercard si Visa), ca si plata în numerar sau transfer bancar.

Dupa trimiterea cererii de rezervare in scris si confirmarea rezervarii din partea noastra, sunteti de acord cu conditiile rezervarii si cu achitarea primei nopti de cazare in avans, pentru garantarea rezervarii.

Conditii de rezervare

Disponibilitatea spatiilor de cazare se va verifica pe e-mail si telefonic

Comanda de rezervare va fi confirmata sau infirmata, in scris de catre noi, in maxim 24 de ore.

Plata primei nopti de cazare in avans este necesara pentru a avea garantia efectuarii rezervarii.

Conditii de modificare sau anulare a rezervarii

Toate modificarile, decomandarile si anularile se vor face numai in scris, mentionandu-se data si numele in clar a persoanei pe numele careia s-a facut rezervarea. Daca rezervarea este anulată cu 3 zile inainte de inceperea sejurului, nu se percepe nici o taxa. Daca anularea se face cu mai putin de 3 zile sau în caz de neprezentare, va fi încasata contravaloarea pentru 1 (una) noapte cazare.

Fumatul

Fumatul nu este permis in interiorul spatiilor comune sau in apartament, doar in spatiile special amenajate de pe terasele fiecarui apartament. Incalcarea acestei reguli atrage o penalitate de plata, ce devine obligatie a clientului, in valoare de 700 lei/zi.

Siguranta obiectelor personale

Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru obiectele uitate sau pierdute in apartamente. Daca sunt gasite in apartament sau spatiile comune vor fi trimise prin curier cu plata la adresa mentionata.

Obiectii si reclamatii

Ne rezervam dreptul de a debita cardul clientilor independent de dorinta acestora, in unele din urmatoarele situatii putin probabile: cand se pleaca fara achitarea serviciilor, cand produc stricaciuni sau distrugeri, sau se insusesc obiecte care nu le apartin si care nu s-au achitat la plecare, si cand nu s-a anulat rezervarea in conditiile stabilite mai sus, inclusiv in caz de neprezentare, fara o aprobare scrisa de catre beneficiarul serviciilor. Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara in urma aplicarii si nerespectarii conditiilor noastre, se va rezolva pe cale amiabila, in cazul in care acest lucru nu este posibil, se va apela la alte metode legale.

Clauze finale

Consideram ca orice persoana care beneficiaza de serviciile noastre a luat cunostinta de termenii si conditiile mai sus mentionate si le-a acceptat tacit.

Modificari

Vila Cotroceni poate sa actualizeze termenii si conditiile sale si poate sa revizuiasca procedurile pentru imbunatatirea serviciilor oferite, in orice moment, fara notificare prealabila.